Diensten

Vittali Glazenwasserij is natuurlijk gespecialiseerd in glazenwassen, raambewassing, ramen lappen… Hoe je ’t ook wilt noemen. Maar onze diensten zijn door de jaren uitgebreid, eigenlijk ook puur door vraag van onze klanten. We reinigen zonder moeite de tegels van uw terras, scheppen uw dakgoot schoon of spuiten een wand schoon. In overleg is bijna niks te gek.

Enige van onze vaste klanten in het bedrijfsleven zijn bijvoorbeeld SRD Amsterdam, Orange Bedrijfsdiensten te Weesp, en 1energiek in Lijnden.


Maar een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit ook uit particulieren. Mensen voor wie we al sinds jaar en dag hun ramen lappen, klanten met wie wij een band hebben opgebouwd.

We lappen ramen op de “ouderwetse” manier, met een spons, een wisser en op de ladder. Maar we hebben ook een tucker-pole installatie waarmee we ramen kunnen wassen op plekken die anders onmogelijk bereikbaar zouden zijn. Een prima en veel voordeliger alternatief voor het huren van een hoogwerker!

Voor meer info over dit systeem, klikt u hier.

Mijn opa is ooit vanuit Italiƫ naar Nederland gelopen, jawel, gelopen. Vastberaden als hij was; Hij zou gaan schoorsteen vegen in Amsterdam!

Lees meer over de historie en het ontstaan van Vittali Glazenwasserij.